Wat doen we nou eigenlijk de hele dag?

We maken online & offline communicatiemiddelen zoals huisstijlen, webdesign en campagnes. Dat doen we door samen met jou aan tafel te zitten en tijdens het ontwerpproces goed contact te houden. We laten steeds iets zien en vragen jouw reactie. Hoe eerlijker jij bent, hoe beter. Dan maken we écht iets wat bij je past.

Hoe doen we dat?

Elk verhaal begint met luisteren en vragen stellen. Het liefst komen we bij je langs om kennis te maken en sfeer te proeven. Snel daarna ontvang je de eerste schetsen waarop je meteen mag reageren. Als een soort trechter doorlopen we het proces, totdat je zelfs over de laatste details tevreden bent.

Bestaat je bedrijf al langer?

We zijn benieuwd wat er speelt. Lanceer je een nieuw product? Ben je toe aan een frisse website of huisstijl? Het kan een mooi moment zijn om eens te kijken naar het totaal van je communicatie-uitingen. En misschien past een infographic of animatie op dit moment wel heel goed in jouw verhaal. Samen brainstormen?

Of start je net als ondernemer?

Dan heb je waarschijnlijk een huisstijl nodig die je doelgroep aanspreekt. Denk je na over een logo, visitekaartje, briefpapier of website? En weet je niet waar je moet beginnen? Neem contact op met Karel & Linda, dan maken we samen een plan en de middelen die zorgen voor een goede start!

Maak een afspraak

Ontwerpproces

Stap 1 Strategie & Concept

Wij luisteren naar je idee en ambitie. Samen bepalen we je verhaal en welke communicatie-uitingen daar goed bij passen. Komen we tot een concept waarbij fotografie nodig is, of tekst? Wij verzorgen het voor je. We werken samen met ervaren experts in diverse disciplines.

Stap 2 Ontwerp & Selectie

Je krijgt zo snel mogelijk een aantal schetsen te zien. Zo komen we lekker vlot verder. Tijdens dit proces hebben we intensief contact. We horen graag waarom iets je wel of niet aanspreekt, zodat we écht iets persoonlijks kunnen maken. In fases schetsen we door tot je helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Stap 3 Ontwikkeling & Productie

Het ontwerp wordt nu klaargemaakt voor lancering in toegepaste vorm. Als animatie, website, banner, brochure of boek bijvoorbeeld. We blijven ons verplaatsen in jouw klanten en hoe het op hén overkomt. We checken en dubbelchecken. Totdat alles klopt en alle stippen en witregels helemaal in balans zijn.

Stap 4 Lancering

We plannen zorgvuldig en werken er samen naartoe: het moment suprême! De lancering van je website, het drukken van je boek of het plaatsen van je banner. Hier doen we het allemaal voor, dus dit is een belangrijk en bijzonder moment.

Stap 5 Evaluatie & Meting

Samen volgen we het ontwerp na lancering. Wordt je website goed gevonden? Wordt je video bekeken? Wat is de respons op een actie? We evalueren samen het effect en bepalen wat eventueel nog beter kan.

Onze specialiteiten

Logo & huisstijl ontwerp

Een huisstijl en daarmee een sterk logo is de basis van je communicatie. Zorg dat je fundering staat als een huis zodat je er jarenlang mee vooruit kunt.

Website ontwikkeling

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Zorg voor de juiste uitstraling en breng je site hierna onder de aandacht met een nieuwsbrief, pre-roll of bannerset.

Animatie & infographic

We bieden een compleet pakket voor de ontwikkeling van animaties en (interactieve) infographics en vertalen je wens naar een krachtig ontwerp. Wij zorgen dat je opvalt!

Product & event promotie

Breng je evenement, bedrijf of product bij je doelgroep onder de aandacht met een opvallende poster, roll-up banner, spandoek of advertentie.

Strategie & Campagne

Wat is er speciaal aan jouw product of dienst? Verras je publiek met een compleet ontwerp voor je campagne of evenement met spandoeken, narrowcasting en ander promotiemateriaal.

Onze nieuwste projecten

Hazera

Hazera

Een wereldleider in de zaadindustrie.

Ateliers Tilburg

Ateliers Tilburg

Ontwerpen voor de aanbieder van culturele broedplaatsen

In de Vlaamsche Pot

In de Vlaamsche Pot

De hilarische theaterversie van de bekende hitserie op tv