Website ontwikkeling

Ontwerpen voor je website of andere online communicatie

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Zorg voor de juiste uitstraling en breng je site hierna onder de aandacht met een nieuwsbrief, pre-roll of bannerset. Ontwerpstudio Karel & Linda ontwerpt functionele, originele websites die gevonden worden en uitnodigen tot acties die we samen bepalen. Hieronder zie je een greep uit de online ontwerpen die we voor onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd.

website ontwerp online ghislaine
website ontwerp online ateliers tilburg
website ontwerp online maverko
website ontwerp online vintage spacetoys
website ontwerp online RMJ
website ontwerp online natec

Je website ontwerp verdient aandacht

Uiteraard ben je serieus bezig met jouw bedrijf. Je wil een goede indruk achterlaten bij je klanten. Pak jouw online platform daarom grondig aan: een goede presentatie van je bedrijf is meer dan een mooi plaatje. Het design vertaalt het gevoel van je onderneming naar de bezoeker en geeft direct een eerste indruk. Daarom is het belangrijk een ontwerp neer te zetten dat je doelgroep aanspreekt en goed bij je past.

Kenmerken van een goede website

  1. Unieke content die waardevol is voor je bezoeker
  2. Je website wordt goed gevonden op de juiste zoekwoorden
  3. Alle elementen dragen bij aan het doel van de website
  4. Transparantie is belangrijk, een website straalt vertrouwen uit
  5. Het is de thuisbasis van je onderneming, in de juiste stijl
  6. De website heeft een duidelijk doel en verleidt jouw doelgroep
  7. De website draait op een stabiele hosting, waardoor hij snel laadt
  8. Er is een heldere structuur en duidelijke navigatie
  9. Het beheer van de website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Wil je een website laten ontwerpen?

Dat begint met een uniek ontwerp, dat perfect past bij je bedrijf en aansluit bij je doelgroep. Naast de doorvertaling van je huisstijl is het ook van belang dat je online uiting technisch goed gebouwd wordt. Ons startpunt is het doel dat je wil bereiken en we zorgen er met een functioneel webdesign voor dat je online platform staat als een huis. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, waarin we graag samen je wensen doornemen.

Laat de bezoekers maar komen

Online een eigen plek hebben is natuurlijk de eerste stap, maar hierna wil je dat er ook bezoekers op je website komen. Er zit maar één ding op: laat je doelgroep weten wat voor moois je in de aanbieding hebt! Allereerst is het belangrijk om je doelgroep te bepalen. Wie wil je bereiken met je marketing strategie? Als we dit samen hebben bepaald, kunnen we de boodschap hierop afstemmen, ontwerpen en verspreiden. Dit laatste kan bijvoorbeeld digitaal via social media, digitale mailings, affiliate programma’s en video’s of door de publicatie van een bannerset. Maar natuurlijk ook via grafische middelen als flyers, posters en brochures.

Uitgelichte website ontwerpen

Ontwerpen waar we trots op zijn

Ateliers Tilburg

Ontwerpen voor de aanbieder van culturele broedplaatsen

Ghislaine Dance Company

De grootste en beste Dance Company in Breda

MaVerko

Een passie voor techniek in de agrarische sector

Nippur

Efficiënte communicatie van enorme hoeveelheden data

KAM Breda

Jaarlijkse verrassingen in het theater

Het Spanjaardsgat Festival

Unieke concerten in de haven van Breda

Natec

De allerbeste materialen voor installateurs

CareNet

Efficiënte oplossingen voor de kwaliteitsafdeling

Symposium Na de Troonrede

Een campagne met topeconomen en ondernemers

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een website te laten ontwerpen?

Een website bestaat in grote lijnen uit vormgeving, techniek (de code) en content (teksten, foto’s, video’s). Een standaard website als presentatie van je bedrijf met zaken als een contactformulier, foto’s en Google Maps is technisch vrij eenvoudig. Als er maatwerk nodig is, kost de website snel meer. Wellicht wil je de content zelf verzorgen of wil je gebruik maken van de diensten van één van de tekstschrijvers uit ons netwerk, die de content in overleg voor je maken.

We werken meestal op twee manieren bij de realisatie van een website. Vaak werken we met een standaard WordPress template, die we helemaal in de gewenste huisstijl neerzetten. Het kan echter ook zijn dat je een 100% unieke website wenst. In dat geval krijg je te maken met een uitgebreider ontwerptraject en werken we met programmeurs die de website na akkoord op het ontwerp bouwen.

Uiteindelijk is het lastig om exact aan te geven wat een website kost, omdat er zoveel opties zijn. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek, waarin we je wensen doornemen. Hoe duidelijker je bent over wat je verwacht van jouw website, hoe sneller het proces zal verlopen. Na dit gesprek maken we graag een offerte op maat, waarin de wensen van je site zijn opgenomen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kan ik straks zelf mijn website aanpassen?

Jazeker, al onze websites worden opgeleverd in WordPress, een CMS-systeem waarmee je zelf je pagina’s kunt aanpassen. Met WordPress ben je met twee muisklikken bij elke belangrijke functie. Een tekst aanpassen op je site gaat eenvoudig en het resultaat zie je direct op je webpagina’s. Ook pas je gemakkelijk het menu van je website aan of maak je nieuwe pagina’s. Kom je er toch even niet uit? Wij staan altijd voor je klaar! Ben je benieuwd naar het traject voordat je website online staat? Bekijk onze werkwijze:

Onze werkwijze

Wordt ik goed vindbaar in Google?

Natuurlijk wil je dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines als Google. Wij helpen je dan ook met de zoekmachine-optimalisatie van je website, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Door optimalisatie van jouw pagina’s wordt de vindbaarheid verhoogd in de zoekmachines en scoor je hoger in Google.

De techniek achter de website is de basis van een goede vindbaarheid. Wij zorgen dat deze staat als een huis. Hiernaast starten we samen met jou een zoekwoordenonderzoek om te bepalen op welke woorden je gevonden wilt worden. Op basis hiervan kunnen we de content van je website gaan schrijven of aanpassen. Hiervoor werken we vaak met tekstschrijvers die de SEO-teksten zo schrijven dat de zoekmachines deze goed kunnen indexeren. De tekst plaatsen wij op speciaal ontworpen landingspagina’s, zodat zoekmachines ze goed kunnen indexeren. Deze pagina’s zijn erop gericht om de bezoekers sneller over te laten gaan tot het doen van een aanvraag of bestelling.

Kunnen jullie ook de hosting verzorgen?

Wij kunnen de hosting voor je uit handen nemen op onze eigen server. Dit is gespecialiseerde WordPress hosting met de laatste technologieën waarmee de site sneller laadt dan bij andere hosting providers. De hosting is inclusief automatische back-ups van je bestanden en Let’s Encrypt toegang (gratis SSL certificaat). Dit certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de site en zorgt ervoor dat de datastroom niet leesbaar is voor anderen. Je kunt natuurlijk de hosting ook zelf regelen bij een andere provider, maar dan kunnen we de veiligheid en snelheid van de website niet garanderen.

Onze hosting pakketten

Waarom zou ik voor Ontwerpstudio Karel & Linda kiezen?

Naast ons enthousiasme en de betrokkenheid met jou als opdrachtgever, kenmerkt Ontwerpstudio Karel & Linda zich door op maat ontwikkelde ontwerpen, passend bij jouw organisatie of product. Wij maken graag mooie dingen en alle stijlen zijn dan ook mogelijk.

Of het nu gaat om het ontwerp voor een huisstijl, website, animatie of brochure, Ontwerpstudio Karel & Linda heeft hiervoor alle kennis in huis. We laten graag het werk voor zich spreken en gaan er vanuit dat je het verschil ziet. Jij besteedt graag aandacht aan je bedrijf of product? Wij ook!

Meer over Karel & Linda

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact op