Website onderhoud

Het is belangrijk dat je website na oplevering goed blijft werken

Verouderde websites werken niet optimaal en worden kwetsbaar voor virussen en hackers. Die kunnen een verouderde site namelijk makkelijk binnendringen en ernstige schade aanrichten. Het is dus van groot belang om WordPress, het thema en de plugins regelmatig te updaten, zodat je website goed blijft functioneren. En omdat WordPress upgrades en plugin updates elkaar in razend tempo opvolgen, nemen wij je dit belangrijke klusje graag uit handen met behulp van een onderhoudsovereenkomst.

Voordelen van een onderhoudscontract

Updates

Het updaten van je website kun je vergelijken met de APK beurt van je auto: als je trouwe wagen regelmatig kleine en grote onderhoudsbeurten krijgt, is er niets aan de hand. Wij updaten je website twee keer per jaar met de nieuwste plugins, thema’s en WordPress bestanden.

Back-ups

Van de websites die bij ons worden gehost wordt dagelijks een online back-up gemaakt, die 30 dagen bewaard worden. Daarnaast maken we twee keer per jaar een fysieke, handmatige back-up van je website, zodat we altijd een kopie hebben wanneer er onverhoopt iets gebeurt.

Beveiliging

Door alle bestanden die op je site staan up-to-date te houden, is de beveiliging van je WordPress website optimaal. Je kunt ook kiezen voor extra veiligheid met de automatische beveiligingscheck. Alle bestanden die op je site staan, worden met deze check dagelijks gescand op virussen en malware.

Optimalisatie

Twee keer per jaar schonen we de database van je website op. Denk hierbij aan het verwijderen van overbodige revisies, spamberichten, ongebruikte berichten of informatie van plugins die je site niet meer gebruikt. Het verwijderen van de overbodige data zorgt er soms ook voor dat je website sneller laadt.

Houd je website up-to-date met een onderhoudscontract

Onderhoudscontract

180

per jaar2 keer per jaar

Fysieke back-up
Updaten van WordPress
Updaten van plugins
Updaten van thema’s
Controle van vitale functies
Opschonen van de database

Extra veilig

+€ 20

per jaar

Website scanner
Extra veiligheid op je website
Dagelijkse scan van al je bestanden

Beveiliging tegen virussen
Beveiliging tegen de nieuwste malware
Melding bij bedreigingen
Melding als je site op een zwarte lijst staat

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf mijn website updaten en onderhouden?

Ja, je kunt ook zelf het onderhoud en de updates verzorgen. Maar het is lang niet zo eenvoudig dat alleen het klikken op de knop ‘update’ genoeg is. Sterker nog: bij het updaten van het thema, de plugins en WordPress kan er veel fout gaan, waardoor je website ineens niet meer functioneert. Wanneer we de site hierna voor je moeten repareren, kost dit veel tijd en dus geld. In het gunstigste geval heb je een bruikbare, recente back-up van je site. We bieden een onderhoudscontract om dit soort fouten te voorkomen.

Regelen jullie ook de hosting van mijn website?

Ja, we hebben daarvoor een eigen server. Deze speciale WordPress-hosting gebruikt de nieuwste technologieën waardoor de site ontzettend snel laadt, en dat is fijn in het gebruik. Onze hosting is inclusief automatische back-ups van je bestanden en Let’s Encrypt toegang met gratis SSL certificaat. Dit certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de site en is tegenwoordig noodzakelijk. Zowel voor de veiligheid als voor de betrouwbaarheid waarmee Google je site aanprijst.

Bekijk onze hosting opties

Ik heb al een website, willen jullie daarvan het onderhoud doen?

Ja, al is dat wel afhankelijk van de manier waarop deze is gebouwd. We onderhouden alleen WordPress-websites die professioneel gebouwd zijn. Als je interesse hebt in website onderhoud, kun je een mailtje sturen naar [email protected]. Dan kijken we direct of je website door ons beheerd kan worden of dat daar nog meer voor nodig is.

Kan ik met een onderhoudscontract nog gehackt worden?

De kans dat dit gebeurt is vrij klein. Omdat we alles up-to-date houden, zijn de gebruikte plugins en thema’s zo veilig mogelijk. Gaat het toch mis? Dan grijpen we direct in en is je site binnen een paar uur weer volledig online.

Ontwerpen jullie ook websites?

Jazeker, alles over het ontwerp van je website kun je vinden via onderstaande link.

Website ontwikkeling

Waarom zou ik voor Ontwerpstudio Karel & Linda kiezen?

Naast ons enthousiasme en de betrokkenheid met jou als opdrachtgever, kenmerkt Ontwerpstudio Karel & Linda zich door op maat ontwikkelde ontwerpen, passend bij jouw organisatie of product. Wij maken graag mooie dingen en alle stijlen zijn dan ook mogelijk.

Of het nu gaat om het ontwerp voor een huisstijl, website, animatie of brochure, Ontwerpstudio Karel & Linda heeft hiervoor alle kennis in huis. We laten graag het werk voor zich spreken en gaan er vanuit dat je het verschil ziet. Jij besteedt graag aandacht aan je bedrijf of product? Wij ook!

Meer over Karel & Linda

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact op