Wat doen we nou eigenlijk de hele dag?

We maken online & offline communicatiemiddelen zoals huisstijlen, webdesign en campagnes. Dat doen we door samen met jou aan tafel te zitten en tijdens het ontwerpproces goed contact te houden. We laten steeds iets zien en vragen jouw reactie. Hoe eerlijker jij bent, hoe beter. Dan maken we écht iets wat bij je past.

Onze specialiteiten

Of het nu gaat om een huisstijl, website of een animatie, elk verhaal begint met luisteren en vragen stellen. Het liefst komen we bij je langs om kennis te maken en sfeer te proeven. Snel daarna ontvang je de eerste schetsen waarop je meteen mag reageren. Als een soort trechter doorlopen we het proces, totdat je zelfs over de laatste details tevreden bent.

Bestaat je bedrijf al langer?

We zijn benieuwd wat er speelt. Lanceer je een nieuw product? Ben je toe aan een frisse website of huisstijl? Het kan een mooi moment zijn om eens te kijken naar het totaal van je communicatie-uitingen. Samen brainstormen?

Of start je net als ondernemer?

Dan heb je waarschijnlijk een huisstijl nodig die je doelgroep aanspreekt. Denk je na over een logo, visitekaartje, briefpapier of website? En weet je niet waar je moet beginnen? Neem contact op met Karel & Linda, dan maken we samen een plan en de middelen die zorgen voor een goede start!

Logo

Promotie

Infographic

Boek

Huisstijl

Website

Animatie

Karel & Linda

Onze nieuwste projecten

normec foodcare

Normec Foodcare

Onderscheidend in de levensmiddelenindustrie

Hazera

Hazera

Een wereldleider in de zaadindustrie.