Product & event promotie

Alle ontwerpen rondom je evenement of product lancering

Promotie is belangrijk om je product, dienst of evenement onder de aandacht te brengen. Dit kun je bereiken met een social media campagne, videoadvertentie, poster, folder of een nieuwsbrief. Ontwerpstudio Karel & Linda ontwerpt deze uitingen en zorgt dat je merk opvalt. Waarom is jouw product of evenement bijzonder? Waarmee maak je het verschil? Met het antwoord op deze vragen ontwerpen we uitingen met een duidelijke call-to action en sturen zo je doelgroep naar een website of landingspagina die gericht is op conversie.

big pillows promotie
ghislaine website promotie
spanjaardsgat festival promotie
flevonice pretpark promotie
indevlaamschepot theater promotie
symposium promotie campagne

Een promotionele campagne

Het opzetten van een promotionele campagne begint bij het helder neerzetten van je doel: wat wil je bereiken? Welke doelgroep wil je aanspreken en wat voor uitingen kan je hiervoor het beste inzetten? Zodra we dit helder hebben, nemen we je product of evenement onder de loep, kijken we samen waarom het voor de doelgroep interessant is en wat het verschil kan maken ten opzichte van de concurrentie. Deze waarden gebruiken we als uitgangspunt voor het ontwerp van de communicatie uitingen. Na de lancering van de campagne meten we de resultaten en passen de uitingen waar nodig aan.

Checklist voor je campagne

  1. Voor wie is de campagne bedoeld?
  2. Wat moet de doelgroep weten, denken, voelen en onthouden?
  3. Waarom is de promotie interessant voor je doelgroep?
  4. Wat is de actie die moet worden ondernomen na het zien van de uitingen?
  5. Passen de gekozen media uitingen bij het doel en de doelgroep?
  6. Wat is de juiste timing en frequentie van de promotie?

De promotie van je evenement

De promotie van een evenement is net zo belangrijk als de organisatie ervan. Want je kunt dan nog zo’n professioneel event neerzetten, als er geen bezoekers komen opdagen is het weggegooid geld. Breng daarom het evenement professioneel onder de aandacht en zorg voor de juiste aankleding met passende ontwerpen. Je kunt hierbij denken aan een promotiefilm, programmafolders, (digitale) uitnodigingen, spandoeken, social media activatie en een website die bezoekers overhaalt om zich aan te melden. Karel & Linda denken graag met je mee!

De promotie van je product

Je weet het zeker: met jouw product ga je de wereld veroveren. Wij kunnen je helpen met de branding van het product, het logo en een bijpassende verpakking. Hierna kan een sterke lanceringscampagne een volgende stap zijn, want je nieuwe product zal zichzelf niet verkopen. Binnen deze campagne kun je denken aan het ontwerp van advertenties of posters, maar ook op digitaal gebied kan Ontwerpstudio Karel & Linda je helpen. Bijvoorbeeld met geanimeerde banners of een opvallende animatie, die traffic naar een passende landingspagina sturen waarop de voordelen van je product uitgelicht worden.

Uitgelichte campagnes voor producten & evenementen

Ontwerpen waar we trots op zijn

Hazera

Een wereldleider in de zaadindustrie.

Ateliers Tilburg

Ontwerpen voor de aanbieder van culturele broedplaatsen

In de Vlaamsche Pot

De hilarische theaterversie van de bekende hitserie op tv

Ghislaine Dance Company

De grootste en beste Dance Company in Breda

MaVerko

Een passie voor techniek in de agrarische sector

Nationale Talentenbank

Helpt werkzoekenden met een beperking

Diagnostiek Brabant

Betrouwbare diagnostiek in de buurt

Nippur

Efficiënte communicatie van enorme hoeveelheden data

de Bibliotheek Midden-Brabant

De grootste openbare bibliotheek van Noord-Brabant

Veelgestelde vragen

Wat kost het ontwerp van een promotionele campagne?

De kosten voor het laten ontwerpen van een promotionele campagne zijn afhankelijk van de hoeveelheid en het soort uitingen dat wordt uitgewerkt. Wat is er nodig om de promotie rondom jouw product of evenement te laten slagen? Waar worden de uitingen ingezet? Mogen we ook de online omgeving vormgeven? En hoe flexibel wil je de campagne gaan gebruiken?

Je bent misschien op zoek naar exacte kosten, maar doordat er zoveel opties zijn, zijn die niet direct te noemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek, waarin we je wensen doornemen. Hoe duidelijker je bent over wat je verwacht van jouw promotie, hoe sneller het proces zal verlopen. Na dit gesprek kunnen we een offerte op maat maken voor je campagne.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maken jullie ook animaties ter promotie van mijn product of evenement?

Jazeker, onze animaties worden voornamelijk gebruikt om niet-tastbare diensten, concepten of ideeën op een zeer korte en krachtige manier uit te leggen. Wanneer je een animatie wil laten maken, beginnen we met een vrijblijvend gesprek waarin jij ons alles vertelt over je product of idee. Samen selecteren we hieruit de belangrijkste elementen, brengen een duidelijke structuur aan in je verhaal en bepalen welke uitingen daar goed bij passen. Lees meer over onze animaties door op onderstaande link te klikken.

Meer over animaties

Ontwerpen jullie ook promotionele websites en landingspagina's?

Natuurlijk wil je dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines als Google, ter ondersteuning van de promotie. Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Zorg voor de juiste uitstraling en breng je site hierna onder de aandacht met een nieuwsbrief, pre-roll of bannerset. Ontwerpstudio Karel & Linda ontwerpt functionele, originele websites die gevonden worden en uitnodigen tot acties die we samen bepalen. Meer over het ontwerpen van een website lees je via de onderstaande link.

Meer over website ontwerp

Waarom zou ik voor Ontwerpstudio Karel & Linda kiezen?

Naast ons enthousiasme en de betrokkenheid met jou als opdrachtgever, kenmerkt Ontwerpstudio Karel & Linda zich door op maat ontwikkelde ontwerpen, passend bij jouw organisatie of product. Wij maken graag mooie dingen en alle stijlen zijn dan ook mogelijk.

Of het nu gaat om het ontwerp voor een huisstijl, website, animatie of brochure, Ontwerpstudio Karel & Linda heeft hiervoor alle kennis in huis. We laten graag het werk voor zich spreken en gaan er vanuit dat je het verschil ziet. Jij besteedt graag aandacht aan je bedrijf of product? Wij ook!

Meer over Karel & Linda

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact op