Het actuele aanbod van huurwoningen in Midden-Brabant

Woning in Zicht

Bij Woning in Zicht, met het hoofdkantoor gevestigd in Tilburg, vind je de beschikbare sociale huurwoningen van vijf woningcorporaties in Midden-Brabant overzichtelijk bij elkaar.
Woning in zicht online jaarverslag
Sleutelbos Woning in Zicht

De vraag vanuit Woning in Zicht

De communicatie-afdeling van Woning in Zicht benaderde ons voor de ontwikkeling van hun jaarverslag. De opdracht was om de wat statische cijfers voor hun huurders beter inzichtelijk te maken.

De oplossing

We ontwikkelden een online jaarverslag voor de organisatie, waarbij geanimeerde onderdelen, iconen en infographics de boventoon voeren. Ieder jaar wordt het overzichtelijker en werken we samen met Woning in Zicht aan de leesbaarheid van het gehele verslag.

Het resultaat

We mogen nu al een aantal jaar meehelepen aan een eenduidig jaarverslag dat meebeweegt met de informatie van Woning in Zicht en de dynamische mogelijkheden op de pagina.

Woning in Zicht

Funda met huurwoningen

Ben je op zoek naar een sociale huurwoning in Midden-Brabant? Op de website van Woning in Zicht adverteren diverse woningcorporaties hun woningen. De woningen zijn niet van Woning in Zicht zelf, ze bieden het overzicht van welke woningen op dit moment te huur zijn. Als je benieuwd bent hoeveel mensen er een woning zoeken, de huurprijzen van de woningen of  hoeveel woningen ze elk jaar verhuren per regio, bekijk het jaarverslag via de knop hieronder.

Woning in Zicht jaarverslagen

Meer weten of samen aan de slag?

We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een mailtje

Bekijk ook deze projecten

Kindercrèche Tilburg

Merchandise & animatie