De allerbeste materialen op het gebied van zonne-energie

Natec Sunergy & Natec Lighting

Sinds 2004 is Natec Sunergy actief als groothandel en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd distributeur van A-merken als Ja Solar, Canadian Solar, Panasonic, GoodWe en Enphase. Natec Lighting voorziet installateurs van de beste ledverlichting en onderscheidt zich door expertise over de verlichtingsmogelijkheden.
Chocoladereep Natec

Het resultaat

Sinds 2012 professionaliseren we samen met de communicatie-afdeling van Natec de huisstijl en werken we mee aan alle uitingen. Ondertussen voelen we ons echt onderdeel van het communicatieteam van Natec. Doordat de medewerkers bij Natec veel gevoel hebben voor de visuele communicatie van het bedrijf en zelf aansprekende teksten schrijven, is het voor ons als ontwerpers erg fijn samenwerken. Samen hebben we de huisstijl gerestyled, advertenties ontworpen, brochures opgezet, de website vernieuwd en de complete collectie aan producten online en offline onder de aandacht gebracht, onder andere op het online klantportaal.

De vraag vanuit Natec

Nadat we het logo van een zusterorganisatie van Natec hadden ontworpen kwam vanuit Natec de vraag om mee te helpen het logo en de huisstijl van Natec zelf te moderniseren.

De oplossing

Aan de hand van de nieuw ontworpen huisstijl mochten we verder met de ontwikkeling van diverse projecten van het bedrijf. Van schrijfblokken tot roll-up banners, van bierviltjes tot beurswanden en van productieschema’s tot handleidingen die zelfs in het Pools en Spaans zijn gepubliceerd.

Advertenties Natec
ontwerp klantportaal natec

Of ik Karel & Linda aan een ander zou aanraden? Zeker niet, wij houden deze parel liever voor onszelf.

Joris Maas

Karel en Linda voelen haarfijn aan waar we naar op zoek zijn en weten dit om te zetten in verfrissende, creatieve ideeën.

Loes Janssen

Natec

Flexibel, betrokken en betrouwbaar

Sinds 2004 is Natec uitgegroeid tot een van de grootste distributeurs van A-merk solarproducten van de Benelux. Als marktleider in solar hebben ze zich gespecialiseerd in optimale beschikbaarheid van hun assortiment. Dit doen ze dagelijks met veel energie en betrokkenheid met als doel hun klanten succesvol te maken. We zijn trots om ons onderdeel te voelen van de groei die ze sinds 2014 hebben doorgemaakt.

Ontwerp website natec
Website Natec career site

Meer weten of samen aan de slag?

We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een mailtje

Bekijk ook deze projecten

Veiligheidsregio

Infographic & website

Woning in Zicht

Online jaarverslag