Een snelle en stabiele website

Betrouwbare WordPress hosting

Zoek je goede WordPress-hosting? Wij hebben een uitgebreide zoektocht gedaan naar hosting voor onze eigen website en die van onze klanten, omdat we merkten dat er erg veel verschil is in snelheid, veiligheid en stabiliteit bij verschillende aanbieders. Uit de zoektocht kwam een duidelijke winnaar naar voren en bij deze partij hebben we dan ook een eigen server, waarmee je verzekerd bent van een stabiele, veilige en snelle WordPress website. We stonden zelf versteld van het verschil in snelheid na de verhuizing!

De onderdelen van je website

Domeinnaam

Een pakkende url voor je bedrijf.
Deze kunnen wij voor je registreren voor +/- € 10,- per jaar (de prijs is afhankelijk van de extensie). Of je registreert deze zelf bij een willekeurige provider.

Hosting

De ruimte voor de bestanden van je website.
De websites die wij ontwikkelen, hosten we op onze eigen server. Liever zelf webhosting regelen? Dit kan ook, maar is wel op eigen risico.

E-mail

Want je wil wel goed bereikbaar zijn.
We raden aan om je e-mailadres(sen) los te koppelen van je website, door gebruik te maken van bijvoorbeeld een zakelijk G-Mail pakket.

De mogelijkheden bij onze server

Domeinnaam

+/- € 10

per jaarDe prijs is afhankelijk van de extensie
Koppel dit domein met een hostingpakket

Hosting Normaal

60

per jaarIdeaal voor een basic website
2 GB SSD opslag

Hosting Groot

85

per jaarIdeaal voor een professionele website
5 GB SSD opslag

De voordelen van onze WordPress hosting

Snelle SSD Opslag

Alle bestanden en de database worden opgeslagen op supersnelle SSD-schijven. SSD is 1000x sneller dan een normale harde schijf.

30 Dagen Back-up

Er wordt dagelijks een back-up gemaakt van alle bestanden. Deze back-ups worden 30 dagen bewaard, dus je website is altijd veilig.

Gratis SSL

De hosting is inclusief gratis Let’s Encrypt SSL (SSL certificaat). Dit certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de website.

99,99% Uptime

Je hebt geen zorgen over de downtime van je website, doordat onze servers de hoogst mogelijke uptime hebben van meer dan 99,99%!

Houd je website veilig en up-to-date met een onderhoudscontract

Meer informatie over een onderhoudscontract

Veelgestelde vragen

Regelen jullie ook het onderhoud aan mijn website?

Ja zeker, je kan kiezen voor een onderhoudscontract. Dan zorgen we dat je website veilig en up-to-date blijft. We onderhouden je website pro-actief en problemen lossen we direct altijd zeer snel op.

Bekijk alle opties

Ik heb al een domeinnaam ergens anders geregistreerd, kan dat?

Geen probleem, je kunt er voor kiezen om je domeinnaam te laten staan bij de huidige hostingpartij en de bestanden op onze server te plaatsen. Een andere optie is dat je de domeinnaam ook naar ons verhuist, zodat alles door één partij wordt beheerd.

Regelen jullie naast de hosting ook mijn e-mail?

We raden onze klanten altijd aan om de e-mailservice los te koppelen van de hosting. Dit kan bijvoorbeeld met Gmail for Business of Outlook premium. Je kunt met deze betaalde versies je e-mail aanpassen aan je bedrijf (@uwbedrijf.nl), je krijgt veel opslagruimte, je e-mail is overal te bereiken, er is een uitstekende anti-spamfilter en 24 uur per dag ondersteuning voor je e-mail.

Alleen in uitzonderlijke gevallen willen we voor ZZP’ers een e-mailadres aanmaken dat gekoppeld is aan de hosting. De opslagruimte gaat dan wel ten koste van de opslagcapaciteit van je hosting.

Ontwerpen jullie ook websites?

Jazeker, alles over het ontwerp van je website kun je vinden via onderstaande link.

Website ontwikkeling

Waarom zou ik voor Ontwerpstudio Karel & Linda kiezen?

Naast ons enthousiasme en de betrokkenheid met jou als opdrachtgever, kenmerkt Ontwerpstudio Karel & Linda zich door op maat ontwikkelde ontwerpen, passend bij jouw organisatie of product. Wij maken graag mooie dingen en alle stijlen zijn dan ook mogelijk.

Of het nu gaat om het ontwerp voor een huisstijl, website, animatie of brochure, Ontwerpstudio Karel & Linda heeft hiervoor alle kennis in huis. We laten graag het werk voor zich spreken en gaan er vanuit dat je het verschil ziet. Jij besteedt graag aandacht aan je bedrijf of product? Wij ook!

Meer over Karel & Linda

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact op