Skip to main content
 

5 jaar Karel & Linda!

Het is de laatste week van 2015. We parkeren de auto en zoeken de ingang van de Kamer van Koophandel. Man, wat is het koud. “Hebben jullie een afspraak?” Ja, die hebben we. We mogen toch nog even plaatsnemen in de wachtkamer. Gaan we dit echt doen? We kijken elkaar aan en schieten in de lach. Ontwerpstudio Karel & Linda is los!

Vat vol verhalen

Dit jaar bestaan we ‘ineens’ vijf jaar als gezamenlijke ontwerpstudio. Wat zijn we daar blij mee, en trots op. Als we ervoor gaan zitten, beseffen we dat deze periode een vat vol verhalen is. Over stagiairs, verhuizingen, maar vooral mooie klanten en opdrachten. Deze verhalen hebben ons gemaakt tot wie we zakelijk zijn. Daar wilde we iets mee!

De belangrijkste en de leukste verhalen hebben we verzameld in een magazine. Met interviews en lekker veel beeld. Hoofdrollen zijn weggelegd voor fijne klanten die bleven vertrouwen op onze ontwerpen. Blader hieronder door het magazine!

De interviews uit het magazine

Een fysiek magazine ontvangen? Stuur een mailtje naar studio@karelenlinda.nl

Nog niet klaar met lezen?

Shop een van de door ons ontworpen boeken

Stil Nederland in beeld 

Loet de Beer deel 1 & 2

Oefenboeken voor de Citotoets

Nu afvallen en nooit meer aankomen

Bos van de Legenden

Een huis aan zee

Hersenletsel – Balans in je leven

De gebruiksaanwijzing die ontbrak bij je geboorte

Is het al vrijdag? Tilburgse terras top 5!

Hopelijk gaan de kroegen snel weer open, dan kan je ons op vrijdagmiddag hier vinden

1

Raw

Met stip op 1 staat voor ons toch wel echt RAW. Een gezellig en industrieel ingericht eetcafé vlak naast het centraal station. Hier hebben we al meerdere malen de slappe lach gekregen, geluncht in de zon, uit de hand gelopen kerstborrels gehouden en vooral drukke werkweken goed afgesloten. Tip van ons: de vegetarische bitterballen!
2

Studio

Een goede tweede is Studio, een fijne kroeg waar we vanuit onze studio heen kunnen rollen. Een goed terras, toffe menukaarten (we blijven toch ontwerpnerds) en heerlijke cocktails en speciaalbiertjes. En dat alles tijdens het mensen kijken op de Korte Heuvel.
3

Kadinsky

Als je een fan bent van speciaalbier, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Biercafé Kandinsky. Verwacht geen groot terras, maar wel een gezellige sfeer. Met meer dan 200 soorten bier hebben we hier nog heel wat te proeven. Ook leuk, om de hoek kun je goed jeu de boulen (hartstikke hipster)!
4

Stadsbrouwerij 013

Voor heerlijke echt Tilburgse biertjes moet je bij de Stadsbrouwerij aan de Piushaven zijn! In de zomer zit je heerlijk in het zonnetje op de boot van de brouwerij en ’s winters hang je met je biertje aan de bar of op een bank naast de gezellige brouwerij, waar ze hun eigen bier brouwen. De Blonde Boei, Op Den Ophef en de Tilburgse Heer zijn aanraders.
5

Doloris

Doloris lijkt niet veel van buiten, maar binnen en op het dakterras is het prachtig. Na een tochtje door de Meta Maze word je beloond met een uitzicht op Tilburg vanaf de indrukwekkende rooftop bar. Het interieur is stijlvol en hun streetfood past perfect bij een wijntje of cocktail!
Tilburgse terras top 5

Online VRIMIBO met collega’s?

Dit is ons favoriete spelletje.

Onze borrel knallers! 

Karel Linda bitterballen

De snack bij de borrel van Karel & Linda

Onze favoriete snacks bij een lekker blond biertje (doe maar een Affligem, La Trappe of een Seef) blijven toch wel de (vegetarische) bitterballen, de nacho’s bij de Stadsbrouwerij of de crispy garnalen van Stoffel. Lekker vettig op de vrijdag!

De Gin Tonic van Anniek & Elise

Onze favoriet is een goede Gin Tonic, het liefst geserveerd in zo’n mooi bol glas. Je weet wel, zo’n glas dat je met twee handen moet vastpakken omdat het eigenlijk net te zwaar is, nou die dus!

Benodigheden:
50 ml Gordon’s roze gin (meer mag ook ;))
150 ml tonic
5 frambozen
1 takje verse munt (of een paar blaadjes, net wat je lekker vind 🙂 )
En niet te vergeten een paar blokjes ijs

Proost hè!

Gin Tonic Anniek en Elise

Maak je een contentkalender? Bekijk hier de dagen waarop je kan inhaken

Waar gaat jouw aandacht naartoe?

Portfolio

Bekijk onze projecten

Werkwijze

Hoe wij je kunnen helpen

Contact

Neem vrijblijvend contact op